Bouwkundig advies en budgetcontrole

Naast het ontwerpen van gebouwen, kan Buro van den Dool u adviseren op bouwkundig gebied of voor u de aanvraag omgevingsvergunning verzorgen. Ons team is flexibel en kan daardoor alle benodigde onderdelen voor de aanvraag op een snelle en efficiënte wijze leveren.

Uit de positieve reacties die wij krijgen van gemeenten en aannemers, mogen wij met trots concluderen dat ons hoogwaardige product de volgende voordelen oplevert:

- Snelle verlening van de omgevingsvergunning;
- soepele uitvoering tijdens de bouw;
- minder faalkosten.

We kunnen ook voor u een aanbesteding regelen, aannemers selecteren, uitvoeren van een offertevergelijking en het maken en bewaken van een budget. Naast een aanbesteding kunnen wij ook een bouwteam formeren. Door vanaf het schetsontwerp met de juiste partijen om de tafel te gaan kan het ontwerp en de realisatie soepeler verlopen en heeft de opdrachtgever minder faalkosten.

Wij hebben voor onze opdrachtgevers al behoorlijke “besparingen” weten te realiseren, door in het offertetraject de offertes te vergelijken en het brengen van praktische ideeën. Buro van den Dool heeft een brede expertise op het gebied van bouwkundige dienstverlening.

Onze brede expertise bestaat o.a. uit:
- Bouwkundig advies met praktische ideeën;
- offertevergelijking;
- budgetcontrole;
- projectmanagement;
- oplossen van bouwfouten (zoals bijvoorbeeld lekkages);
- gebouwenbeheer (bijvoorbeeld oppervlakteinformatie van verhuurde kantoorruimtes).

Interesse? Neem contact op

Bedankt voor uw bericht!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Het spijt ons!

Er is iets mis gegaan tijdens het versturen van uw bericht.