Digitaal gebouwenbeheer

In de huidige digitale wereld is ook het digitaal gebouwenbeheer niet meer weg te denken! Geen uitpuilende archieven met papieren tekeningen, maar digitale tekeningen zijn de toekomst.

Met de komst van steeds meer en steeds complexere installaties in gebouwen is er ook steeds meer geld gemoeid met het onderhoud en beheer. Digitale informatiehuishouding van een gebouw maakt het gemakkelijker diverse systemen en installaties efficiënter op elkaar af te stemmen. Hierdoor ontstaat een beter werkklimaat.
Overige voordelen van informatiehuishouding:
- Inzicht in onderhoudsplanning;
- lagere beheerskosten;
- storingen eenvoudig te traceren.

Voor o.a. gemeenten, woningbouwcorporaties en bedrijven meten wij bestaande gebouwen in waar geen of oude tekeningen van zijn. Vervolgens worden deze digitaal uitgetekend en aangeleverd in het gewenste bestand.

Bij gebouwenbeheer geldt meten is weten, daarom zijn deze digitale bestanden, naast de informatiehuishouding, uitermate geschikt voor bijvoorbeeld:
- Taxaties; 
- meerjarig onderhoudsplanning;
- oppervlakte-informatie van verhuurde kantoorruimtes;
- verkrijgen van een gebruiksvergunning;
- veiligheidsplattegronden;
- ontruimingsplannen;
- aanvalsplattegronden voor brandweer;
- interne verbouwingen;
- restylen van gevels (3D-visualisatie, aantrekkelijk voor verhuur/verkoop);
- facilitaire dienst;
- archivering.

Ons team is flexibel en kan daardoor een bestaand gebouw op een snelle en efficiënte wijze inmeten. Voor een aantal gemeenten hebben wij o.a. scholen in het basisonderwijs, kinderdagverblijven, theaters, musea en een stadhuis ingemeten en digitaal aangeleverd.

Interesse? Neem contact op

Bedankt voor uw bericht!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Het spijt ons!

Er is iets mis gegaan tijdens het versturen van uw bericht.