Logistieke huisvesting

Het ontwerpen van distributiecentra vereist een combinatie van data gedreven methoden, operationele kennis en een creatieve denkwijze. Wij ontwerpen distributiecentra die een uitstekende service en blijvende toegevoegde waarde leveren.

Buro van den Dool adviseert en ondersteunt zijn opdrachtgevers van schetsontwerp tot volledige projectrealisatie. Naast het vinden van de juiste locatie voor uw gebouw, ligt onze kracht bij het duurzame ontwerp met aandacht voor toekomstig gebruik. Dit resulteert in een logistieke oplossing die voor de eindgebruiker niet alleen productiviteitsverbetering oplevert, maar ook slimmer ruimtegebruik en beheersing van huisvestingslasten. Integratie van logistiek ontwerp met architectuur, gebouwtechniek en uitvoering in één efficiënt proces, resulteert in de juiste logistieke oplossing!

Buro van den Dool is op de hoogte van de meest recente marktontwikkelingen en anticipeert op veranderingen in de markt van logistiek vastgoed. De laatste techno-logische ontwikkelingen worden in het ontwerp meegenomen om de functionaliteit van het gebouw te maximaliseren.

Buro van den Dool werkt met een team van specialisten uit de bouwwereld. Ons team weet wat er gaande is in de logistieke wereld en op die manier kunnen wij u het advies met de beste oplossing bieden.

Diensten door Buro van den Dool voor realisatie van distributiecentra zijn o.a.:

- Haalbaarheidsstudie;
- schetsontwerp;
- constructieopzet;
- kostenbegroting;
- build to suit;
- bouwkosten optimalisatie;
- turnkey-realisatie;
- onderhoudsplanning.

Interesse? Neem contact op

Bedankt voor uw bericht!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Het spijt ons!

Er is iets mis gegaan tijdens het versturen van uw bericht.